Trouble in Paradise! :3

Ojdå! Oops! Scheise! Coño! Godt Werdomme!

En liten tabbe..
Fast bara en liten..
Men vi tar det om en stund..

Först vill jag berätta en lite våldsam historia om en av mina kära resekamrater. Keyvan. Han var som en blixt från en klar himmel när han slog ner på den lilla ön Koh Phi Phi, en fredagskväll kl 22.00, på Reggae Bar. Ingen var berädd på den lilla vikingen från Dalarna. Med stort mod utmanade han en kille som vägde 8kg mer och var ca 15 cm längre på en thaiboxningsmatch!

     

Vilken första rond! Den långe motståndaren Kums Newman (Blå) från Wales såg inte ens vad som hände! En snabb Keyvan "The Caveman" Degerlund (Röd) dansade runt och anföll gång på gång. Keyvan fick in många slag på Kums näsa och man ser att han blöder när första ronden ringdes ut. Alla visste redan nu vem som skulle vinna.

Eftersom publiken gav Keyvan stöd så ville han ge något tillbaka. Så mellan första och andra ronden så gav han dom lite pausunderhållning i form av breakdance och ärovarv runt omkring i ringen. Men det var inte över än..

Andra ronden börjar bra, men i mitten av matchen så får Kums in ett slag som tar på Keyvans krafter och han blir nu tvungen att dansa undan resten av ronden för att inte tappa sin ledning.

Tredje ronden blir nu avgörande. Keyvans solklara övertag har nu blivit till en jämn och ännu mer spännande match! Var han för kaxig i pausen? Har storleken en betydelse trots allt?
Gong-gongen dånar igång den tredje ronden. Keyvan ser trött ut. Kums ser fortfarande lite ostadig ut efter Keyvans första rond, men har betydligt mer energi.

PANG! En spark på benet från Kums, den var inte Keyvan beredd på! Kums laddar inför en till spark, men denna läser Keyvan och möter med ett slag i ansiktet. BOOM! POW! WHAM! Publiken sitter nu och ojjar sig över alla smällar som delas ut. "Oooooh!", "Ouch!"

Kums stapplar runt och går nästan ner i mattan i slutet av ronden men räddas kort sagt av gong-gongen! Vart fick Keyvan all den energi ifrån? När dommaren till sist höjde Keyvan arm i triumf så kollapsade vår vän ner i mattan med en duns. Inte ens publikens jubel kunde få upp honom på fötter igen. Han rullades ut ur ringen med ett stort leende på läpparna. Han hade snott all den sista energin ur hjärtat. Ren vilja fick honom att avsluta den sista ronden! :D Vilken Champ! :3

Det placerades en bucket med den finaste thai-whiskeyn vid hans fötter och en t-shirt hängdes på hans axlar. Han må ha slagits i en viktklass under, men han fightade i en division över.

    

och detta var bara början på en dunderkväll..


Nu tillbaka till det lilla problem vi hade..
Vi är nu i Malaysia, i Kuala Lumpur för att vara exakt. Vi är här lite tidigare än planerat, utan Elias och Keyvan. Eftersom de flög in i Thailand så fick de ett 30 dagarsvisum, vi som tog buss fick bara 15. Så efter 21 dagar i Thailand, 1000kr i böter och en liten reprimand så är vi nu som sagt.. i Malaysia.

Men vi är lyckliga ändå! :D Vi är ju nu i ännu en av världens största och vackraste städer! :3 Det är ca 30 grader varmt och strålande sol, 7 timmar bort från Sveriges gränser där min kära mor har rapporterat 50 cm snö och temperaturer nere under -16. Så man ska ju inte klaga. :P

    

Puss Puss // Grabbsen


Kommentarer
Postat av: najk

fjuk! jag som stog o tänkte på exakt det där när jag drog hem från bangkok! :O.

awesome keyvan :D! och det svider rätt bra att missa allt kul här :O. puss!

2010-01-10 @ 13:38:50
Postat av: Elias

Skonaste kvallen i Thailand och som vanligt grymt skrivet av den basta bloggaren <3 hoppas vi mots upp i chang mai eller hur det stavas och har en grym manad :)halsa grabsen fran mig och Keyvan

2010-01-11 @ 05:08:02
Postat av: Keyvan

Yoshi, du ar en blogg-gud! Har borjat fundera lite.. kanske du ska bli sportkommentator?=P

5000baht - jaja de svider kanske for stunden men vad gor det? For ni kommer ha en san javla grym tid i Malaysia!

Tack for en grym resa grabbar! Catch ya on the flip side!

2010-01-11 @ 05:16:26
Postat av: tutten

när får vi se yoshi i ringen ? :)

2010-01-11 @ 11:58:46
Postat av: Anonym

fan vad snygg bild på dig i brillorna! haha du ser ut som din far ;) akta, hanne kanske tar dig! hon är ju på väg till andra sidan jorden nu =)

2010-01-19 @ 18:53:57
Postat av: Yosh

Haha, tack Lina! :3 Jag gillar brillorna skarpt!

Att jag ser ut som min far tar jag som en komplemang :)



Hanne? njaa ;) hon e inte min typ

2010-01-21 @ 07:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0