FightNight!

Dag 18. Tisdag.

Veckorna rullar på fort. Har det redan gått 2 veckor? :P Dagarna sm'a'lter ihop på något s'a'tt. Vi har trasiga f'o'tter och tr'o'tta kroppar. Vi r'a'knar våra sår. Vi k'a'mpar. Så det var sk'o'nt att ha en extra rolig helg bakom sig.

Helgen var h'a'ndelsefull och sp'a'nnande! :D
En av våra tr'a'nare, vid namn San, gick en tuff bortamatch strax utanf'o'r Chiang Mai. San 'a'r en erfaren fighter och har många år av hård tr'a'ning bakom sig, men matchen skulle bli sp'a'nnande! Hans motståndare 'a'r tydligen minst lika bra! :3

Hela g'a'nget, tr'a'nare och elever m'o'ttes vid gymmet klockan 7 på s'o'ndagskv'a'llen. Sp'a'nningen låg i luften. "Oj, va många vi var som ska ta oss till matchen.. hur ska vi få med alla dessa m'a'nniskor på mopparna?" t'a'nkte Jonas. Precis då så parkerar svaret precis utanf'o'r gymmet. En pickup. Vi skulle nu få åka på ett av de vanligaste s'a'tten en thaifamilj tar sig fram, bak på flaket! :D Vips, så var det 10 ihoptryckta v'a'sterl'a'nningar d'a'r bak :)

        

Efter ca 25 minuter bak på flaket så parkerar vi strax utanf'o'r ett litet n'o'jesf'a'lt, komplett med hoppborgar, parisehjul och thaiboxningsring.

        

Vi b'o'rjade med k'o'pa lite k'a'k och titta på lite andra matcher i 12, 16 och 20 årsklassen. Roliga matcher med 4 blinda boxare och lite seniorer som bara orkade 2 ronder ist'a'llet f'o'r 5.

        

Vår tr'a'nare San samlade sig bakom ringen. Vi visade vårt st'o'd. Vi såg till så att han var redo och taggad. Han tog på sig alla skydd och begav sig ut till ringen.

        

N'a'r han klev upp så h'o'rdes det bara rop från oss trogna elever, resten av publiken var tyst och vi insåg att vi var på bortaplan. Speciellt n'a'r motståndaren blev klev in i ringen, då levde publiken upp och alla apploderade. Rent fysiskt så såg det ut som om San hade 'o'vertaget. Men motståndaren var fortfarande iskall, så han 'a'r nog bra tekniskt.

        

San var bra. Han kontrade mycket och var lugn de 2 f'o'rsta ronderna, men han attackerade inte så mkt. Detta fick han betala f'o'r i den 3e och 4e ronden då motståndaren slog sig igenom hans kontringar. Den 5e ronden var j'a'mn, men han presterade inte så mkt och f'o'rlorade på po'a'ng.

Vi åkte tillbaka besegrade, men mycket glada. Vi hade 'a'ven sett var hela denna tr'a'ning kan ge f'o'r resultat, vi har sett hur man ska thaiboxas på riktigt. Så vi var v'a'ldigt taggade på måndag morgon! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0